Cafè #1: Georgina Capdevila “La por com a oportunitat”

La Georgina Capdevila arribava preguntant-se com seria això de parlar a la ràdio. Mitja hora més tard, sortint de l’estudi, demanava si podria repetir-ho algun dia.
És així, atent i apassionada, sap que les coses no surten per casualitat sinó per plaer i dedicació.
En el nostre cafè de 20 minutets vam estar parlant de conceptes tan interessants com la deslocalització d’esdeveniments culturals de la capital de Barcelona.
Com si es tractés d’una tendència, ara per ara existeixen molts esdeveniments que s’allunyen de l’agenda cultural tan i tan saturada que té Barcelona.
Esdeveniments que troben en el patrimoni cultural, el paisatge, i molts d’altres actius d’altres zones de Catalunya, l’excusa o l’oportunitat per donar una oferta cultural de primer nivell i diferenciada al que ja existeix a la capital.

Per altra banda, i un cop detectats els punts claus que fan d’aquest nou perfil d’esdeveniment quelcom tan interessant, vam entrar a parlar de la importància dels equips de treball i la suma d’actius creatius en els processos d’organització i gestió d’esdeveniments o projectes del món de la creativitat. És fidel a la filosofia: “com més serem més riurem”, i no suporta la mentalitat antiga i tradicional que ha portat a la societat a no explicar les coses, a no compartir-les per por a què ens robin les idees o els projectes. La Georgina creu precisament en el contrari. “Sumem tants actius com facin falta, lluitem per metodologies de treball de qualitat i elaborem projectes de forma conjunta, de tots pel benefici de tots” deia.

La Georgina té 22 anys, i ens ajuda a entendre que no per tenir més experiència som més coneixedors, el que ens ha d’importar és la passió que atribuïm a tot allò que fem… Sinó, no cal que ens hi posem.

Gràcies Georgina i molta sort.

és precisament la possibilitat de realitzar un somni el que fa que la vida sigui interessant  – El Alquimista

Entrevista a Georgina Capdevila, a 13 de Novembre de 2014 >>

Anuncis